Зараз на Черкащині майже ніхто не випікає класичного хліба, який би містив тільки натуральні інгредієнти та мав домашній смак.
Натомість люди охочіше купують саме той хліб, до якого звикли. Саме тому мають незмінну популяр-ність хлібобулочні вироби хлібокомбінату Чорно-баївського районного споживчого товариства. Як розповідає його директор Тамара Козаченко, комбінат працює з 1965 року і з тих пір рецептура його продукції не змінювалася. Інгредієнти тут застосовують лише натуральні – ті, що й господині вдома. Змінюється лише дизайн, додаються якісь нові рецепти булочок чи пасок.
– Це як у кожної господині виходить свій неповторний борщ, так і в кожного підприємства свій неповтор-ний хліб, – коментує Тамара Козаченко. – Не можна сказати, що ми нарощуємо кількість виробленої продукції, бо місцевість у нас сільська, і багато людей отримує на паї зерно й пече хліб удома. Але в нас є постійні споживачі. Збуваємо хліб самі, у магазинах облспоживспілки, підприємці в нас закупо-вують.
http://www.novadoba.info/consumer/1052-naturalnogo-hliba-vzhe-majzhe-ne-pechut
|