Понеділок, 15.10.2018, 19:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Блог | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ЧЕРКАСЬКА ОБЛСПОЖИВСПІЛКА
Головна » 2010 » Травень » 31 » “Натурального” хліба вже майже не печуть
12:41
“Натурального” хліба вже майже не печуть

Зараз на Черкащині майже ніхто не випікає класичного хліба, який би містив тільки натуральні інгредієнти та мав домашній смак.

Натомість люди охочіше купують саме той хліб, до якого звикли.

Саме тому мають незмінну популяр-ність хлібобулочні вироби хлібокомбінату Чорно-баївського районного споживчого товариства. Як розповідає його директор Тамара Козаченко, комбінат працює з 1965 року і з тих пір рецептура його продукції не змінювалася. Інгредієнти тут застосовують лише натуральні – ті, що й господині вдома. Змінюється лише дизайн, додаються якісь нові рецепти булочок чи пасок.

– Це як у кожної господині виходить свій неповторний борщ, так і в кожного підприємства свій неповтор-ний хліб, – коментує Тамара Козаченко. – Не можна сказати, що ми нарощуємо кількість виробленої продукції, бо місцевість у нас сільська, і багато людей отримує на паї зерно й пече хліб удома. Але в нас є постійні споживачі. Збуваємо хліб самі, у магазинах облспоживспілки, підприємці в нас закупо-вують.


http://www.novadoba.info/consumer/1052-naturalnogo-hliba-vzhe-majzhe-ne-pechut

Переглядів: 299 | Додав: kooposs | Рейтинг: 5.0/1
Copyright MyCorp © 2018